12 Mayıs 2009 Salı

Hayaller Gerçekleşti


Hayaller Gerçekleşti
09 Mayıs 2009 / 18:00
İnönü İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği'nin düzenlediği yıl sonu etkinlikleri beğeniyle izlendi.

İnönü İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği'nin düzenlediği yıl sonu etkinlikleri beğeniyle izlendi. Okul öğretmenlerinin gözetiminde Ana Sınıfı öğrencileri ile 6, 7 ve 8 nci sınıf öğrencilerinin hazırladıkları çalışmaları öğrenci velileri ve sergiyi gezen diğer vatandaşlarca beğeniyle izlendi.

Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Ahmet Çelebi, Tiyatrocu, Yazar ve Şair Semih Sergen, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Şap ve Nadir Kurt, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Yücel, Karma Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hulusi Gürpınar, belediye meclis üyesi Mehmet Atak, eski belediye meclis üyesi Hürriyet Ergezer, 29 Mart yerel seçimlerinde BBP il genel meclis üyesi adayı olan Fazıl Genç,dernek yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Cumartesi günü saat 14:00'te Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen organizasyonda ise okul öğrencileri becerilerini büyüklerine başarıyla sergilediler. Anasınıfı öğrencisi Sahra Mert İstiklal Marşı'nın on kıtasını ve Özel sınıf öğrencisi Yunus Emre de 'Mustafa Kemal şiirini ezbere okurken, çocuklarını izleyen velilerin duygulandıkları gözlendi.

Okul öğrencilerinin hazırladığı 'Gülsümün Kısmeti', ' Lastiği Patlamış Evlilikler', ' Bilgi Yarışması', 'Yemekteyiz' skeci izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Ana sınıfı öğrencilerinin dans gösterisinde ve KOLBASTI dansında gösterdikleri performans beğeni topladı . Etliklere katılan aileler evlatlarının başarılarını izlerken, aynı zamanda da evlatlarıyla da gurur duydular.

Okul Müdürü Ömer AKGÜMÜŞ ve Okul Aile Birliği Başkanı Zafer GÜMÜŞ, emeği geçen okul öğretmen, öğrenci ve çalışanlarıyla, velilere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.